Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

У Черкасах трапилась аварія на каналізаційному колекторі, її оперативно ліквідовано



У Черкасах трапилась аварія на каналізаційному колекторі, її оперативно ліквідованоУ вівторок, 19 липня, близько пів на десяту вечора у Черкасах на розі бульвару Шевченка та вул. Сєдова внаслідок фізичного зношення виник порив каналізаційного колектору діаметром 500 мм (глибина прокладання 3,5 м), яким здійснюється відведення стічних вод з мікрорайону «Митниця 1» до ГКНС №1. Внаслідок витоку стічних вод утворилося просідання ґрунту діаметром 1 м та глибиною 2,5 м. Виливу нечистот на поверхню не було.
У зв’язку з аварією було перекрито холодне та гаряче водопостачання у 21 будинку мікрорайону Митниця (вул. Г.Сталінграда, Козацька та Г.Дніпра). В районі пориву колектора рух транспорту регулювався підрозділами ДАІ. Зокрема, рух було перекрито по бульвару Шевченка від вул. Енгельса до вул. Різдвяної (парний бік від центру до площі 700-річчя).
На місці події був створений штаб з ліквідації аварії на чолі з виконуючим обов’язки міського голови Віктором Беззубенком. Завдяки чіткій роботі аварійних служб на сьому годину ранку середи, 20 липня, порив ліквідовано та відновлено рух транспорту по бульвару Шевченка. Тоді як гаряче та холодне водопостачання у мешканців 21 будинку мікрорайону Митниця з’явиться 20 липня до десятої години ранку.
Роботи з ліквідації надзвичайної ситуації в оперативному режимі виконували працівники КП «Черкасиводоканал», «Черкаситеплокомуненерго», Черкаської ТЕЦ, Черкаського міського РЕМ, «Укртелеком» та «Черкасигаз».
Під час ліквідації пориву було змонтовано обвідний каналізаційний колектор.
У зв’язку із аварією «Черкасиводоканал» звертається з проханням до мешканців будинків, розташованих в районі пориву, обмежити споживання води, щоб зменшити навантаження на колектор.
До речі, за останні роки це – перший раз, коли аварію такого масштабу повністю вдалось ліквідувати впродовж ночі.


http://www.rada.cherkassy.ua



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...