Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

На черкаських вулицях тренуються... спокушати чоловіків



На черкаських вулицях тренуються... спокушати чоловіківШановні чоловіки, якщо в Черкасах прямо на вулиці до вас підходитимуть дівчата і даруватимуть квіти чи просто посміхатимуться – не дивуйтесь. Річ у тім, що в обласному центрі відкрилися нові курси, де одиноких і невпевнених у собі представниць прекрасної статі навчають зваблювати чоловіків. І таким чином конкурсантки практикуються.

Тренінги "Основний інстинкт" започаткувала черкаський психолог Тетяна Діденко.

– Я сама проходила таку програму в Москві, коли розлучилася зі своїм чоловіком, – говорить Тетяна. – Все випробувала на собі. І після набутих знань знайшла собі другу половинку. Налагодити життя допомагають елементарні речі.

Своїми вміннями Тетяна вирішила поділитися спочатку зі своїми подругами, а потім започаткувала спеціалізовані тренінги для всіх охочих.

– Нині і жінки, і чоловіки позбавлені елементарного живого спілкування, більшість його просто боїться, – каже психолог. – Ще однією проблемою багатьох жінок є те, що вони просто не знають, чого хочуть. Декотрі втратили жіночність і постійно перебувають у поганому настрої. На заняттях ми намагаємось розібратися і виправити ці речі.

Далі теорію застосовують на практиці. За словами Тетяни, її підопічні "виходять у поля" вже на третій день. Для прикладу, по черзі кожна "збирає" усмішки у звичайних перехожих чоловіків. Інші ж для хоробрості роздають сильній статі квіти. Таким чином дівчата працюють із чоловічою психологією, навчаються передбачати дії обранців.

– Під час виконання вправи я стою неподалік і спостерігаю за поведінкою дівчини і за тим, як на неї реагують чоловіки, – розповідає психолог. – Вже після першої вилазки учасниці експерименту відчувають піднесеність, впевненість у собі. Головною метою тренінгів є побачення з чоловіком, яке завершуються тривалими стосунками.
Підготував: Анна ОСТАПЧУК
Джерело: "Прес-Центр"



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...