Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

Направити звернення в черкаську мерію можна через Інтернет



Направити звернення в черкаську мерію можна через ІнтернетОфіційно звернутися в мерію можна, не виходячи з дому чи офісу. Це можна зробити за допомогою Інтернету, зайшовши попередньо на офіційний портал Черкаської міської ради http://www.rada.cherkassy.ua. Завдяки on-line зверненням скорочується час подачі скарги чи пропозиції. Заявнику не потрібно направляти свій лист поштою чи йти у мерію.
Звернутися через інтернет-сайт дуже просто. У розділі «Жителям міста» розміщено меню Звернення громадян (on-line). Достатньо лише заповнити усі поля, вписати текст і натиснути «Відправити». Електронний лист потрапить у відділ звернень міськвиконкому чи у службу 1505, які передадуть його виконавцям. Відповідь заявнику надійде у той формі, яку він побажає. Наприклад, по телефону, електронкою чи через пошту.
— Ідея звернення on-line через офіційний портал Черкаської міської ради належить міському голові Сергія Одарича, тому про розробці ресурсу ми передбачали таку функції. Працюють звернення on-line вже з початку цього тижня, — розповіла в.о. начальника відділу комунікацій та зв’язків із громадськістю Ірина Коваль.


http://www.rada.cherkassy.ua/



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...