Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

Смерть на дамбі



Смерть на дамбіЖахлива дорожня аварія трапилася минулого тижня на дамбі, поблизу села Чапаєвки. На дорозі не розминулося три автівки, унаслідок зіткнення двоє осіб загинули на місці.
Як розповів старший інспектор ДАІ УМВС України в Черкаській області Володимир Ліщенко, у напрямку з Черкас до Золотоноші рухався автомобіль «Рено-Логан».
– Він не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу. Спершу зіткнувся з «дев’яткою», а потім в’їхав у ВАЗ-2107. Обидва «жигулі» рухалися в напрямку Черкас, – зазначив Володимир Ліщенко.
Уціліли лише водій та пасажири «дев’ятки». Водій «сімки» та пасажир «Рено» загинули на місці. Вісьмох осіб доставили до лікарні. Тому інспектори ДАІ настійно просять водіїв дотримуватися правил дорожнього руху. Бо лише від початку року на шляхах Черкащини трапилося 254 дорожньо-транспортні пригоди, у яких 59 осіб загинуло та 325 – травмовано. Причинами аварій інспектори називають – грубе порушення водіями швидкісного режиму, правил проїзду перехресть, небезпечний обгін з виїздом на смугу зустрічного руху та недотримання безпечної дистанції.


Євгенія ВЯТКІНА


http://mch.com.ua/nashi-novini



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...