Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

Довідки й дозволи у мерії тепер видають без обіду і на всю область



Із 16 січня в Єдиному дозвільному центрі Черкаського міськвиконкому громадян прийматимуть на одну годину довше і без перерви чи обіду. Адміністратори працюватимуть позмінно. Одні виходитимуть на роботу о 8:00 і працюватимуть до 17:15, інші починатимуть працювати з 9:00 і до 18:15. Такі нововведення потрібні для зручності жителів міста та області.


– Із 1 січня згідно із Законом України «Про перелік документів дозвільного характеру у сфері господарської діяльності» прийом та видачу дозвільних документів мають здійснювати лише дозвільні центри, – говорить начальник-адміністратор Єдиного дозвільного центру Руслан Стемповський. – Крім того, відтепер наш центр працює не лише на місто, а й на область. До цього перепрофілювання ми розглядали за день до 50 звернень, нині їх утричі більше. Ще одним нововведенням є те, що у Єдиному дозвільному центрі видача і прийом довідок проводитиметься паралельно. Раніше прийом заявників, попереднє консультування та інформування відбувалось у першій половині дня. А обробка прийнятих заяв, формування дозвільних справ, передача їх місцевим дозвільним органам, видача документів дозвільного характеру здійснювалася у другій. – У нас розроблений чіткий Графік прийому місцевих дозвільних органів, яких близько 20, – наголошує начальник ЄДЦ. – У певний день і час представники різних дозвільних органів здійснюють консультацію громадян.


Консультація у державних адміністраторів Єдиного дозвільного центру здійснюється щоденно, за телефонами: 36-01-63, 45-50-85. Адреса: м. Черкаси, вул. Байди Вишневецького, 36, к. 118


rada.cherkasy.ua


 



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...