Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

У Черкасах обрали «Міс Черкащини-2012»



Найгарнішою дівчиною області стала 21-річна студентка ЧНУ Анастасія Помаз 10 березня у Черкасах уже 21 раз визначали найвродливішу дівчину області.

На кастинг прийшло близько сотні черкаських красунь, із-поміж них організатор конкурсу, модельне агентство «Beauty models», обрав 18 дівчат. І вже серед них журі обирало найкрасивішу.

– «Міс Черкащини» – єдиний в області конкурс краси, переможниця якого щороку бере участь у конкурсі «Міс України» і в разі перемоги має право поїхати на «Міс Світу», – розповідає організатор конкурсу, генеральний директор модельного агентства «Beauty models» Олександр Толчинський.

 На кастингу організатори конкурсу звертали увагу на зовнішні дані учасниць, пропорції тіла, зріст (бажано не нижче 173 см), освіту, було бажаним знання іноземних мов. При відборі учасниць на конкурс краси, на відміну від модельних конкурсів, немає жорстких вимог щодо об'єму стегон, талії, грудей, зросту.  Участь у конкурсі для черкаських красунь була безкоштовною. Вбрання забезпечили партнери конкурсу. Протягом конкурсу учасниці дефілювали й у вбранні від черкаського дизайнера Віктора Черкаського, і в одязі від черкаських бутиків модного одягу, і в купальниках.

Режисером-постановником конкурсу була «Міс Черкащини - 2008», співорганізатор конкурсу – директор модельного агентства «Beauty models» Ольга Калініченко. «Міс Черкащини-2012» стала 21-річна студентка-п'ятикурсниця факультету економіки і права ЧНУ імені Богдана Хмельницького Анастасія Помаз.

– Окрім рідних і близьких, навіть друзі не знали про мою участь у конкурсі, – ділиться Анастасія Помаз. Тепер вона готуватиметься до конкурсу «Міс України-2012», який пройде у Києві 31 березня. До речі, на відміну від конкурсів краси в інших областях, корона «Міс Черкащини» в Анастасії залишиться назавжди.

Михайло МАЛІНІН

vechirka.ck.ua



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...