Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

В Україні скасували плату за з'єднання в мобільному зв'язку



В Україні офіційно скасували плату за з'єднання при розмовах по мобільному. Про це йдеться у нещодавно затверджених Кабміном нових правилах надання телекомнікаційних послуг.

Так, згідно з даними нормативами, абонент інтернету або мобільного зв'язку чи кабельного телебачення тепер платитиме лише за спожиті послуги. Тарифи, коли говориш по мобільному 20 секунд, а платиш за хвилину - тепер поза законом, як і плата за з'єднання. Заступник директора дослідницької компанії GfK Ukraine Гліб Вишлінський наголошує, що нові правила надання телекомунікаційних послуг зобов'язують операторів якісніше інформування про вартість послуг, які надаються та зменшують можливість ошукувати споживачів "хитрими тарифами".

Окрім цього нові правила суттєво обмежують можливості операторів змінювати тарифний план. Відтепер вони повинні чітко вказувати час, протягом якого тариф змінюватися не буде, а після цього строку оператори зобов'язані попереджати кожного абонента про зміну умов.

Зі свого боку мобільні оператори, які працюють на українському ринку, наголошують, що більшість норм вони вже виконують і зараз. Зокрема це стосується посекундної тарифікації та відмови від плати за з'єднання.

tsn.ua



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...