Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

У Черкасах пройшов «Велодень-2012»



Таку кількість велосипедистів одночасно черкаська площа «700-річчя» ще не бачила. Близько трьох сотень черкащан на «залізних конях» зібралося аби разом відзначити Всеукраїнський велодень.

До участі у всеукраїнському велопробігу «Велодень-2012» долучилися спортсмени із усієї Черкащини віком від 9 до 70 років. Серед учасників велопробігу і родина Подольських. Минулого року вони брали участь у столичному велопробігу, цього разу вирішили підтримати Черкащину.

«Насправді брати участь у подібних заходах варто навіть черказ враження та емоції, які ти ту отримуєш. Ми регулярно подорожуємо на велосипедах родиною. Три роки тому чоловік придбав велосипед та почав займатися велоспортом, згодом залучив і нас з сином. Ми регулярно подорожуємо всією родиною по різним куточкам України. Тому сьогоднішній захід є досить символічним для нас, оскільки є своєрідним виявом вшанування цього виду спорту», – розповідає Вікторія Подольська, учасниця заходу.

Глядачі та гості заходу мали змогу побачити найрізноманітніші моделі велосипедів: починаючи від стандартних і закінчуючи моделями, на яких можна їздити лежачи. Аби полегшити спортсменам-велосипедистам пересування по місту усю дорогу вело колону супроводжували правоохоронці та машини медичної допомоги.

Велосипедисти рухатимуться маршрутом: бульвар Шевченко - вулиця Дахновська - вулиця Канівська - вулиця Лісова. У планах організаторів заходу після закінчення велопробігу провести низку вело конкурсів та різноманітних змагань.

Всеукраїнський велопробіг «Велодень-2012» одночасно стартував  у низці обласних центрів України, серед них: Київ, Харків, Запоріжжя, Черкаси, Львів та в інші обласні центри.

cherkassy-sport.com



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...