Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

З грудня цього року в Черкасах невідкладна стоматологічна допомога надаватиметься на базі міської стоматологічної поліклініки



Із 3 грудня цього року в Черкасах невідкладна стоматологічна допомога надаватиметься на базі міської стоматологічної поліклініки, що розташована по бульвару Шевченка (на розі з вулицею Енгельса). Там буде створено спеціальний кабінет, який працюватиме у нічний час та вихідні дні, коли державні стоматологічні заклади закриті. Нагадаємо, що донині екстрена стоматологічна допомога надавалась на Станції швидкої медичної допомоги по вул. Дашковича.

За словами директора департаменту охорони здоров’я Олега Стадника, такі зміни в роботі медиків пов’язані із майбутньою реорганізацією швидкої медичної допомоги, яка очікується з початку нового року. З огляду на це невідкладна стоматологічна допомога переводиться у міську стоматологічну поліклініку, де піклуватимуться про хворих не лише у будні в робочий час, але й у нічні години та у вихідні дні.

До речі, як свідчить практика, потреба у цілодобовій невідкладній стоматологічній допомозі є. Зокрема, у вихідні дні у Черкасах до Станції швидкої допомоги зі скаргами на гострий зубний біль звертається близько 50 осіб, повідомили в Черкаській міській раді.

– І це навіть при тому, що в місті діють приватні кабінети, деякі з яких мають таку послугу, як невідкладна стоматологічна допомога в позаробочий час. Проте я переконаний, що в Черкасах для хворих має бути альтернатива у наданні екстреної стоматологічної допомоги.

Тому обов’язково будуть діяти бюджетні медичні заклади, де надаватиметься допомога, у тому числі й стоматологічна, у будь-який час доби, – наголосив Олег Михайлович.



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...