Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

Голова ОДА запропонував обмежити виїзд за кордон тим керівникам підприємств, що мають заборгованість із виплат заробітних плат



Як інформують у Черкаській ОДА, загальна сума заборгованості із виплати заробітної плати в Черкаській області становить 15,4 мільйонів гривень. Про це під час засідання колегії обласної державної адміністрації повідомив Директор департаменту соціального захисту населення Михайло Скляров.


«На жаль, не всі керівники міст, районів та підприємств-боржників поспішають робити ефективні кроки до пошуку можливостей для повної ліквідації заборгованості із зарплати, – звернувся до присутніх голова Черкаської обласної державної адміністрації Сергій Тулуб. – Повністю ліквідовано борги із виплати заробітної плати лише у Христинівському районі, частково зменшено їх у Смілі (на 67,3 тисяч гривень) та в Маньківському районі (на 110,4 тисяч гривень). Водночас, заборгованість зросла у містах Золотоноша й Черкаси, а також в Чигиринському і Черкаському районах. Особливо турбує наявність та зростання боргу на підприємствах комунальної форми власності. А це майже 20% від загальної суми боргу. Вже до 1 листопада 2013 року відповідно доручень Президента України та Уряду слід повністю погасити ці борги».


Сергій Тулуб доручив надіслати Державній виконавчій службі лист з пропозицією щодо обмеження виїзду за кордон тим керівникам підприємств, що мають на сьогодні заборгованість перед своїми працівниками.



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...