Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

Каплій: Сьогодні толерантністю ситуацію не зміниш



Те, як «беркутівці» розігнали мирних мітингувальників, може свідчити лише про одне – законом у цій країні і не пахне!

Коли я подивився репортажі по телебаченню, то скажу, що за всю історію Радянського Союзу і всю історію теперішньої України міліція такого безпредєлу ще не чинила!

Є інструкція, як можна застосовувати гумові кийки. Ніколи гумовим кийком ні по голові, ні по ключицям, ні по животу бити не можна. Але ми всі бачили на відео як били людей.

Такого нахабства з боку «Беркута» я ще не бачив. Чому вони себе так проявили? Хтось дав команду. А хто? Давайте пригадаємо, як декілька днів тому назад Микола Азаров сказав, що майданів влада не боїться. А тоді Віктор Янукович повернувся ні з чим з Вільнюса і почалося…

Я уважно дивився репортажі. Не лише «беркутівці» розганяли Євромайдан. Там також були внутрішні війська. І внаслідок таких жорстоких дій, я тепер впевнений на 100%, що Янукович не буде президентом у 2015 році.

Спецпідрозділ «Беркут», що брав участь в побитті громадян, треба розігнати до останнього рядового міліціонера. А тоді їх треба притягнути до кримінальної відповідальності за нанесення тілесних ушкоджень.

Пацани, що приймали участь в цьому всьому, не повинні мати ніякого доступу у майбутньому до служби у внутрішніх органах. Бо це деморалізовані і, вибачте, кончені люди, які не дають відповідальності своїм вчинкам.

Мені сьогодні дзвонили колеги, що у відставці, і ті, що діючі. Вони говорили, що з ними робить влада.

Вважаю, що за таких умов президент повинен піти у відставку. Далі наступні кроки: Верховна Рада має бути заблокована. Опозиція має показати своє справжнє обличчя. Крок наступний: відставка всього уряду, опісля – саморозпуск Верховної Ради. А вулиця повинна сказати президенту, де його місце. І не останнє слово за міжнародною спільнотою.

Раніше Європа і Америка толерантно давала оцінку діям нашої влади. Але сьогодні толерантністю ситуацію не зміниш.

Мають бути конкретні санкції проти президента, проти прем’єр-міністра, а ще проти керівника фракції ПР в парламенті Михайла Чечетова. Бо чуючи те, що він говорить сьогодні, то складається сумніви в його адекватності.

При попередніх мітингах крові ще на майдані не було. А нині… пам’ятаєте, я казав, якщо влада так діятиме, то буде кров…

Янукович поставив хрест на своїй кар’єрі як політик і як людина! Він перейшов рубікон, після якого повернення вже не буде.

Микола Каплій, генерал міліції, колишній начальник Управління МВС у Черкаській області та в.о. начальника УСБУ регіону

procherk.info



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...