Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

Булатецький залишається кандидатом у нардепи



Суддя Київського апеляційного адміністративного суду Лариса Борисюк відмовила в ухваленні позову депутату Черкаської міськради від Партії регіонів Олексію Арсенюку про зняття з реєстрації кандидата в народні депутати Миколи Булатецького у ВО № 194 з виборчих перегонів. Про це повідомила довірена особа Миколи Івановича Максим Поляков.

– 10 хвилин тому суддя повернулася із дорадчої кімнати і відмовила у позові Олексію Арсенюку. Відтак ми перемогли, регіонали повалені, – повідомив про результати судового засідання Максим Анатолійович.

Нагадаємо, що, як зауважували представники черкаського КВУ, позов стосувався неподання Булатецьким окремих автобіографічних даних. Однак експерти зазначали, що стаття 61 Закону України «Про вибори народних депутатів України» містить вичерпний перелік підстав скасування реєстрації кандидата. Жодної підстави, викладеної в Законі, у випадку з Булатецьким, на їхню думку, не існує. Навіть суттєві неточності в автобіографічних даних не можуть бути навіть підставою для відмови в реєстрації.

procherk.info



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...