Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

Черкаські депутати ініціюють позачергову сесію



На вимогу 20 депутатів Черкаської міської ради, серед яких народні обранці з «Вільних демократів», «Батьківщини», часткового групи «Черкащани» та позафракційні, на 17 грудня скликається позачергова сесія міської ради. Депутати мають намір розглянути ситуацію, яка виникла в Черкасах минулого тижня, коли біля міськвиконкому намагалися підняти прапор ЄС. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі «Партії Вільних демократів».

Нагадаємо, тоді представники правоохоронних органів силоміць не давали депутатам і небайдужим жителям міста повісити прапор ЄС на флагштоці біля будівлі мерії. За ніби хуліганство було порушене кримінальне впровадження. Навіть до одного з учасників Ярослава Приходька Соснівький райсуд застосував міру запобіжного заходу домашній арешт.

Депутати також вимагають, щоб на сесії був присутній начальник управління МВС в Черкаській області Ліпандін.

- Ми маємо дати оцінку діям не лише правоохоронних органів, але й діям секретаря міської ради Віктора Білоусова. Адже саме за його зверненням в суд були заборонені масові заходи в передмісті Черкас. Як зараз зясовується, саме за його зверненням в правоохоронні органи було порушене кримінальне впровадження, а одного з активістів запроторили під домашній арешт. З цим всім нам, депутатам, треба розібратися і дати належну оцінку, - говорить Олег Ліходькін, лідер депутатської групи «Вільних демократів».

Нагадаємо: За законом позачергове засідання сесії міської ради скликається або міським головою, або на вимогу 1/3 депутатів, тобто 20 народних обранців. Саме така кількість депутатів підписалися під заявою, щодо скликання позачергового засідання сесії.

novadoba.com.ua



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...