Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

Затверджено графіки особистого прийому громадян посадовцями міської ради



Затверджено графіки особистого прийому громадян секретаря міської ради, першого заступника та заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, керуючого справами виконавчого комітету у новій редакції.

Зокрема, секретар міської ради Віктор Білоусов проводить особистий прийом громадян двічі на місяць: кожної другої та четвертої п’ятниці з 16-00 до 19-00.

Перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віктор Беззубенко – кожної першої та третьої середи з 15-00 до 17-00;

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимир Ромашов – кожного першого та третього вівторка з 15-00 до 17-00.

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Павло Карась – кожної другої та четвертої середи з 15-00 до 17-00.

Керуючий справами виконавчого комітету Валерій Герасименко – кожного другого та четвертого четверга – з 15-00 до 17-00.


Усі громадяни, які хочуть потрапити на прийом до виконуючого обов’язки міського голови – секретаря міської ради, його заступників чи директорів департаментів, можуть це зробити, особисто звернувшись до відділу звернень або за телефоном.

 Громадянин може записатись на прийом як у телефонному режимі, так і написати письмове звернення, яке направляється у відповідний департамент Черкаської міської ради для надання компетентної відповіді у визначений законом термін. Тож кожний заявник має право обирати, що йому зручніше – особистий прийом чи письмове звернення. 

Корисно знати:

Записатись на особистий прийом до виконуючого обов’язки міського голови – секретаря міської ради, його заступників чи директорів департаментів можна за телефоном 36-01-84, або, завітавши особисто до відділу звернень Черкаської міської ради за адресою: вул. Байди Вишневецького, 36, каб. 106.



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...