Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

В Черкасах під час штурму ОДА побили школярів



Народний депутат України Ірина Геращенко, після поїздки до Черкас, повідомила, що 25 січня в Черкасах «Беркут» побив абсолютно непричетних до акцій протесту школярів і студентів.

Про це «Нова Доба» дізналася з її сторінки у «Фейсбук». «Це моя найскладніша поїздка в Черкаси. Після лікарень, районних відділів, ізолятора тимчасового тримання, журналістів - ще маленька квартира в типовому панельному будинку, куди набилося повно людей.

Хлопці - школярі і студенти, і їхні батьки розповідають мені про свою страшну суботу, 25 січня.

 

Вони дуже далекі від політики і в той вечір йшли центром міста. На них налетів «беркут», малих били головою об дерево, клали на підлогу, піддали дубинами в машині і в Соснівському райвідділі.

А ще трохи помародерствували: забрали телефони, гроші (53 гривні), цигарки. Це - перша зустріч хлопців з міліцією, з «дорослим життям». Незважаючи на заяви, що вони школярі, їм не дозволили подзвонити мамам, а потім, на наступний день ВІДМОВИЛИСЯ знімати побої і давати в лікарні довідку, що їх побила міліція.

Ну що ж, тоді їх будуть фотографувати народні депутати. Ми будемо збирати свідчення про кожного, кого міліція катувала» - пише Геращенко.

http://novadoba.com.ua



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...