Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

На народному Віче черкащани допитували міліціонера, хто стріляв учора на дамбі?



На сьогоднішньому народному віче в Черкасах громада, розлючена нічним безчинством силовиків на блок-посту на дамбі, витягла на імпровізовану сцену заступника начальника Соснівського РВ міліції Віталія Кравченка, аби він пояснив – чому після вчорашніх заяв, що міліція з народом, була влаштована бійня на дамбі?

Що за силовики били і стріляли в людей? Хто віддав цей наказ та чому черкаська міліція не захищала городян від нелюдів у захисних шоломах? Утім, наляканий міліціонер так і не зміг до ладу відповісти черкащанам.

Запевнив знову, що міліція з народом. “Я не знаю, де черкаський “Беркут”, – тільки й можна було почути від Кравченка. Геннадій Шевченко, який від обласної ради керує організацію загонів самооборони, розповів, що громада разом із афганцями та правоохоронцями буде організовувати спільні патрулі для охорони громадського порядку і закликав звертатися до нього з пропозиціями організації таких патрулів.

За інформацією “Дзвону”, яку ми отримали сьогодня вночі, стріляв у черкащан на дамбі “Беркут” з Харкова, а наказ вони дійсно отримали в обхід Черкаського УМВС безпосередньо з Києва.

А от питання чи знали наші правоохоронці про можливу стрілянину зависає у повітрі! Зараз, повідомляють нам з віче, обстановка під мерією накалилася. Люди на площі дали 15 хвилин прокурору та міліції прозвітувати, хто ж таки дав наказ стріляти в черкащан. Якщо відповіді не почують, почнуть штурмувати мерію.

Варвара Горова http://dzvin.org



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...