Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

Суд задовольнив клопотання прокуратури про затримання голови Черкаської облдержадміністрації Сергія Тулуба



Придніпровський районний суд міста Черкаси задовольнив клопотання слідчого прокуратури Черкаської області про дозвіл на затримання голови Черкаської обласної державної адміністрації Сергія Тулуба з метою приводу для участі у розгляді клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, що слідчим управлінням прокуратури Черкаської області розслідується кримінальне провадження за фактами заволодіння державними коштами в особливо великих розмірах, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України (привласнення державного майна в особливо великих розмірах).

25 лютого поточного року, в рамках розслідування вказаного кримінального провадження прокурором області повідомлено про підозру голові Черкаської обласної державної адміністрації Сергію Тулубу.

Наразі підозрюваного оголошено в розшук, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.
Окрім того, прокуратурою області зареєстровано та розслідується кримінальне провадження за фактами зловживання і заволодіння службовими особами Черкаської облдержадміністрації державними коштами під час проведення тендерних закупівель по будівництву об’єктів соціальної та медичної інфраструктури на загальну суму понад 135 млн грн.

Прес-служба прокуратури Черкаської області

26.02.2014



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...