Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

У Черкасах міліція та самооборона “без шуму і пилі” затримали групу проросійських “туристів”



Cьогодні у Черкасах під дахом медведчуківського “Українського вибору” мав бути проведений так званий “з’їзд територіальних громад”. Сама “збігачка” проросійські налаштованих “туристів” з південних та східних областей України мала пройти у Палаці культури ім. Кулика, що раніше належав тютюновій фабриці.

Після попередження у ЗМІ, зокрема й у “Дзвоні”, про можливі провокації керівництво цього муніципального закладу, яке ще 6 березня (!) дало згоду на його проведення, миттєво відмовило організаторам цього дійства у приміщенні. Проте внаслідок затримання сьогодні зранку п’ятьох найбільш активних пропагандистів “русского мира”, що й були організаторами “з’їзду”, менш поінформована частина заїжджих “друзів Путіна” перебувала у певній прострації. Тож близько 10 години ранку вони невеликими купками почали підтягуватися під будівлю Палацу культури, де на той час усередині вже чатували активісти і з “Правого сектору”.

Серед групи “вболіваючих за єдність Русі” кількістю до 20 осіб чомусь переважали молоді чоловіки із похідним спорядженням, які не йшли на контакт із журналістом “Дзвону” та не дозволяли знімати їх зблизька. Вони не відповідали про мету їх зборів та про те, звідкіля вони власне приїхали. Після невеликої словесної перепалки з хлопцями із загонів черкаської самооборони, які досить вчасно встигли оточити заїжджих молодиків, що вже хотіли дременути з місця події, цю групу у досить мирний і майже ненасильницький спосіб було заблоковано до приїзду міліції.

Наші народні міліціянти очолювані начвідділу дільничних інспекторів черкаського УМВС підполковником Володимиром Тютюнником теж не пасли задніх. Одразу після прибуття на місце незапланованого зібрання “російських патріотів”, вони ввічливо із пред’явленням власних посвідчень поцікавилися у “гостей міста” хто вони і звідкіля.

Перевіривши наявні документи “туристів” працівники міліції знов таки “ввічливо але дуже настійливо” запросили цю “групу товаришів” до райвідділку “з метою перевірки даних громадян на предмет їх попередньої участі у протиправних діях”.

Єдиною проблемою виявився дефіцит “посадочних місць” у прибулих міліцейських “бобіках”, тож везти до міліції багатьох затриманих довелося черкаським автомайданівцям на чолі з Русланом Зорею, які теж раніше активно відслідковували маршрут пересування “туристів” по нашому славному місту Черкаси.

http://dzvin.org



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...