Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

Звернення начальника Департаменту ДАІ МВС України до особового складу Державтоінспекції



Сьогодні питання викоренення корупції в державних органах влади України постало як ніколи гостро. Громадськість очікує рішучих і швидких змін на краще, вимагає якісної та професійної роботи від кожного державного службовця та працівника органів внутрішніх справ.

Звертаюся до кожного співробітника Державтоінспекції: від вашого професіоналізму, принциповості та чесності залежить оцінка служби в цілому не тільки громадянами України , але й гостями нашої держави. Ви більше, ніж будь хто з правоохоронців спілкуєтеся з людьми, й відповідно несете найбільшу відповідальність за формування думки про працівника органів внутрішніх справ.

Саме тому халатне відношення до своїх професійних обов’язків, корупційні дії, байдужість до проблем учасників дорожнього руху - неприпустимі. Попереджаю кожного з вас особисто: отримання хабара буде коштувати вам роботи, незважаючи на звання, посади та стаж служби.

Покарання буде стосуватися не тільки працівника, який скоїв правопорушення, але й його керівників. Хотів би довести до особового складу рішення, що будуть прийняті у разі викриття фактів корупції:

працівник ДАІ, який отримав хабара - звільнення з органів внутрішніх справ;

безпосередній керівник, будь-то начальник відділу, відділення чи командир стройового підрозділу - пониження в посаді або неповна посадова відповідність;

заступник начальника управління – сувора догана;

керівник управління ДАІ – догана.

Якщо факти хабарництва у підрозділі будуть непоодинокі, начальника управління очікує звільнення з посади. Саме керівник несе відповідальність за дії своїх підлеглих, й від нього в першу чергу залежить дисципліна й ефективність роботи підрозділу.
Наголошую, я зроблю все від мене залежне, аби в підрозділах ДАІ служили працівники, гідні поваги свого народу. Однак таке ставлення людей до себе потрібно заслужити. Ви повинні пам’ятати: правоохоронець - людина, яка стоїть на варті закону.
Першочергове завдання людей, які прийшли служити до органів внутрішніх справ - це охорона життя та здоров'я громадян, захист їх прав і свобод від протиправних посягань.
Наше завдання - відновити довіру в суспільстві до працівників Державтоінспекції, змінити негативне ставлення до нашої служби, й досягти, аби кожен учасник дорожнього руху вбачав у працівнику ДАІ помічника та захисника.

Начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко

chkdai.gov.ua



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...