Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

Платники податків можуть ініціювати проведення електронної перевірки



Платник податків може ініціювати проведення електронної перевірки. Для цього до органів Міндоходів потрібно подати в електронній формі документи, пов’язані з обчисленням та сплатою податків і зборів.

ДПІ у м. Черкасах повідомляє, що документи, потрібні для проведення електронної перевірки, можуть бути надіслані до органу Міндоходів, в якому платник податків перебуває на податковому обліку, за 10 календарних днів до очікуваного початку проведення електронної перевірки.

ДПІ у м. Черкасах нагадує, що з 1 січня 2014 року Податковим кодексом України запроваджено механізм проведення електронних перевірок платників податків, які застосовують спрощену систему оподаткування, обліку та звітності.

Згідно абз. 6 пп. 75.1.2 п. 75.1 ст. 75 ПКУ, електронна перевірка належить до категорії документальних позапланових невиїзних перевірок. Її ініціює сам платник, подаючи відповідну заяву в відповідний територіальний орган Міндоходів, в якому він перебуває на податковому обліку, інформують у прес-службі ДПІ у м. Черкасах.



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...