Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

Міліція знайшла киянина, що збив активіста на маньківському блок-посту



Зловмиснику, причетному до загибелі активіста на блок-посту в Маньківському районі, оголошено про підозру.

Особу, причетну до скоєння дорожньо-транспортної пригоди, в якій загинув 37-річний житель села Подібна Маньківського району встановлено. Ним виявився 43-річний житель міста Київ. Триває слідство.

Слідче управління УМВС України в Черкаській області проводить розслідування кримінального провадження, відкритого за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України за фактом смерті жителя Маньківського району, який загинув від отриманих тілесних ушкоджень під час дорожньо-транспортної пригоди.

Нагадаємо, в лютому цього року, біля села Подібна, місцеві громадяни облаштували блок-пост. Люди зупиняли автобуси з так званими “тітушками”, які їхали в напрямку міста Київ. Попри те, що рух було перекрито, один з автомобілів на вимоги активістів не зупинився. Потерпілий намагався перекрити машині рух, проте автівка збила його та зникла з місця пригоди. Від отриманих тілесних ушкоджень чоловік загинув.

Провівши ряд слідчо-розшукових заходів правоохоронці знайшли автомобіль та особу яка ним керувала.

Наразі зловмиснику оголошено про підозру. Проходять відповіді слідчі та процесуальні дії, спрямовані на всебічне, повне й неупереджене розслідування обставин даного кримінального провадження.

Хід досудове розслідування перебуває на особистому контролі начальника УМВС України в Черкаській області

Про це інформує СЗГ УМВС України в Черкаській області.



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...