Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

До Черкас їде екіпаж морського тральщика «Черкаси»



Про це на оперативній нараді повідомив секретар Черкаської міської ради Віктор Білоусов. Зустріч громади Черкас з екіпажем тральщика відбудеться у четвер, 3 квітня, о 18.00 на Соборній площі міста.

Тральщик «Черкаси» – єдине судно Військово-Морських Сил України, яке до останнього штурму залишалось під українським прапором. Всі мешканці Черкас уважно стежили за героїчним протистоянням екіпажу тральщика російським окупантам у Криму.

Напередодні за дорученням сесії міської ради Віктор Білоусов звернувся до в.о. Міністра оборони України М. В. Коваля з проханням нагородити екіпаж тральщика позачерговими військовими званнями.

«Просимо відзначити екіпаж морського тральщика «Черкаси», названого на честь нашого міста, військовими нагородами та присвоїти позачергові військові звання за виявлені мужність, патріотизм у відстоюванні незалежності і територіальної цілісності України. Ми пишаємося хоробрістю, стійкістю та винахідливістю українських військовослужбовців, які в нелегких екстремальних умовах продемонстрували високу бойову готовність, патріотизм, вірність військовій присязі та українському народу», – йдеться у листі.

Також депутати міської ради вирішили нагородити командира тральщика, капітана 3 рангу Юрiя Федаша почесним знаком «За заслуги перед містом Черкаси II ступеню».



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...