Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

ДАІ Черкащини вийшла на дороги з перевіркою



З метою визначення стану експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування, вулиць населених пунктів та залізничних переїздів після закінчення зимового сезону і належної підготовки їх до літнього періоду, з 31 березня по 18 квітня, на території нашої області, як і в цілому по Україні за ініціативи Департаменту ДАІ, проводиться весняний комісійний огляд вулично-шляхової мережі.


Крім ДАІ, інспектувати дороги будуть представники Служби автомобільних доріг, філій ДП «Черкаський Облавтодор», підрозділів ДАІ, Укрзалізниці, Управління Уктрансінспекції у Черкаській області, громадських організацій. Фахівці перевірятимуть дорожнє полотно на наявність деформації (ям, напливів, колійності), оглянуть узбіччя, тротуари, освітлювальні прилади, світлофори, знаки, залізничні переїзди.

Особливу увагу планується приділити місцям концентрації ДТП, відповідності встановлених знаків маршрутного орієнтування схемам організації дорожнього руху та демонтажу дорожніх знаків, які вводять необґрунтовані обмеження для учасників дорожнього руху.

Про це інформує УДАI УМВС України в Черкаській області.



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...