Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

Про зміну місця проживання чи складу родини пільговики мають своєчасно повідомляти органи соцзахисту населення



Громадяни пільгових категорій населення включені в Єдиний державний автоматизований реєстр осіб, які мають право на пільги, затверджений відповідною Постановою Кабінету Міністрів України. Аби не позбутися цього права у разі зміни місця проживання чи у складі родини, пільговики мають своєчасно повідомляти відповідні структурні підрозділи соціального захисту населення.

Як пояснює заступник директора департаменту – начальник Придніпровського району департаменту соціальної політики Черкаської міської ради Катерина Бінусова:

– У разі зміни зареєстрованого місця проживання поза межами адміністративно-територіальної одиниці пільговик знімається з обліку в уповноваженому органі за попереднім зареєстрованим місцем проживання та стає на облік за новим зареєстрованим місцем проживання.

Уповноважені органи за попереднім зареєстрованим місцем проживання пільговика закривають його персональну облікову картку та видають пільговику довідку про зняття з обліку, а за новим зареєстрованим місцем проживання відкривають нову облікову картку з дати реєстрації пільговика.

Якщо у складі сім’ї пільговика відбулися зміни, що потребують коригування включеної до Реєстру інформації, він зобов’язаний повідомити про це уповноважений орган.

За консультаціями та більш детальною інформацією з зазначеного вище питання пропонуємо Вам звернутися до управління соціального захисту населення Придніпровського району за адресою:

м. Черкаси, бульвар Шевченка, 307, каб.106, тел. 35 23 62,

або до управління соціального захисту населення Соснівського району за адресою:

м. Черкаси, бульвар Шевченка, 117, каб.115, вікно 8, тел. 32 01 03.

При собі необхідно мати:

- паспорт та його копію (стор. 1, 2, 11);

- пенсійне посвідчення та його копію;

- ідентифікаційний код та його копію;

- всі пільгові посвідчення та їх копії. Якщо є інвалідність – довідку з МСЕК;

- довідку про склад сім’ї (РЕУ, ЖБК тощо);

- всі розрахункові книжки на комунальні послуги, в тому числі квитанції на оплату електроенергії та телефону;

- а також всі документи на членів сім’ї, які користуються пільгами.

rada.cherkassy.ua



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...