Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

7 травня Центральний стадіон в Черкасах охоронятимуть понад трьохсот правоохоронців



Забезпечення громадського порядку в Черкасах цього тижня стало приводом робочої наради міської влади з представниками правоохоронних органів, громадських організацій та політичних партій.

Особливу увагу присутні зосередили на громадському порядку та безпеці жителів Черкас і гостей нашого міста в день проведення футбольного матчу між командами «Славутич» та «Шахтар», що відбудеться 7 травня, на Центральному стадіоні.

Зокрема, за інформацією, яку озвучив тимчасово виконуючий обов’язки начальника управління громадської безпеки УМВС України в Черкаській області Володимир Тютюнник, цієї середи до Черкас прибуває кілька потягів із Східних областей України з фанатами донецької команди «Шахтар».

– Не відомо, які будуть настрої, і як зреагують фани обох команд під час проведення матчу та після його завершення. А також – в процесі традиційної вуличної ходи футбольних прихильників, яка цілком можливо пройде Черкасами, хоча поки не знаємо – за яким маршрутом. Тому, щоб уникнути неприємних ситуацій, як-то: вуличних сутичок, бійок, охорону громадського порядку поблизу Центрального стадіону забезпечуватимуть понад трьохсот правоохоронців, – наголосив Володимир Васильович.

За його словами, починаючи з 6 травня, довкола Центрального стадіону запроваджено цілодобову охорону громадського порядку.

Нагадуємо, що 7 травня буде тимчасово введено обмеження на паркування транспорту поблизу Центрального стадіону.

Також учасники наради акцентували на допомозі правоохоронних органів у забезпеченні громадського порядку та безпеці під час святкових заходів у Черкасах, приурочених 69-тій річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війни.

Разом з тим, директор департаменту організаційного забезпечення Черкаської міської ради Лілія Маліщук звернулась до присутніх у залі представників різних політичних партій та громадських рухів з проханням посприяти у дотриманні порядку в рідному місті. Зокрема, утриматись від використання 9 травня під час урочистостей на Соборній площі та Пагорбі Слави політичної символіки та гучномовців.

– День Перемоги – це спільне свято, яке об’єднує всіх людей, незалежно від їх політичних уподобань. Оскільки у кожній родині є ті, хто ціною власного здоров’я та життя в роки Другої Світової відвойовував мирне небо над нашим краєм. Пропоную цьогоріч вшанувати їх пам’ять символом духовного та державного єднання. Адже будь-яка провокація може викликати супротив, – наголосила Лілія Миколаївна.

А також відзначила, що відповідні домовленості були досягнуті також під час зустрічі керівництва обласної влади з головами обласних осередків політичних партій та громадських рухів Черкащини.

rada.cherkassy.ua



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...