Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

Центр гостинності для переселенців потребує допомоги від жителів Черкас



У Черкасах діє Центр гостинності для переселенців зі Східних та Південних областей. Кожен, хто потрапив у складну ситуацію і переселився до Черкас, у Центрі зможе отримати повний комплекс необхідних йому послуг: від житла, грошей, одягу до допомоги із перереєстрації, оформлення соціальних пільг, медичної та психологічної підтримки.

- На сьогодні до нашого міста вже приїхали 264 переселенці, щодня їхня кількість збільшується на 10-20 осіб, - зазначає керівник Центру гостинності Ірина Топчій. – Усі на цей момент забезпечені житлом та отримують необхідну допомогу. Але у зв’язку з тим, що кількість гостей зростає, то Центр потребує допомоги та підтримки від небайдужих жителів Черкас.

Центр гостинності розташовано у приміщенні Муніципального центру розвитку (вул. Благовісна, 170). Там же діє і Пункт гуманітарної допомоги. На сьогодні вже є достатня кількість чоловічого та жіночого одягу, але не вистачає одягу для підлітків та чоловічого взуття 43-44 розмірів. Переселенці також потребують: продуктів харчування, які не псуються (крупи, макарони, картопля), медикаментів загальної дії, медикаментів для дітей, посуду, постільної білизни, побутової хімії, засобів жіночої гігієни, зубних щіток, розкладачок. 

За словами заступника керівника Центру Тетяни Скляренко, також є велика потреба у речах для вагітних та немовлят. Адже є щойнонароджені дітки та жінки, які скоро народжуватимуть. Зокрема потрібні одяг, памперси, літні дитячі візочки, інші необхідні речі для діток до року.  

- І найголовніше – це, звісно, житло. Просимо черкасців, якщо мають можливість, запропонувати та надати для проживання родинам переселенців безкоштовно чи за символічну плату кімнати, квартири, будинки. Потреба час від часу змінююється, тому ми будемо інформувати громаду, що саме потрібно на той чи інший момент, - зазначає Ірина Топчій. – Ми дуже вдячні кожному, хто долучається та надає допомогу. 

Грошову допомогу можна надавати за реквізитами: р/р 26004050100033 АТ «Піреус банк МКБ», МФО 300658, Черкаське обласне відділення «Дитячий фонд України», ЄДРПОУ 34608553. Призначення: допомога для переселенців

Збір речей відбувається за адресою: м. Черкаси, вул. Благовісна 170.

Телефони для надання допомоги: 32-08-01, 067-750-26-06.

Телефони для переселенців: 330 900, 095-284-33-72, 067 873 88 69, 093 706 44 11.

rada.cherkassy.ua



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...