Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

Ремонтувати черкаські дороги розпочнуть не раніше, ніж наприкінці серпня



У Черкасах складається катастрофічна ситуація з ремонтом доріг. Про це сьогодні на прес-конференції для ЗМІ заявив міський голова. 

За його словами, при реальній потребі на поточний ремонт міських доріг у 15 мільйонів гривень нині можна використовувати лише близько трьохсот тисяч, яких, звісно, не вистачає, - інформують у прес-службі міськвиконкому.

Окрім фінансових проблем гальмує процес ремонту доріг і, так званий, «людський фактор»:

– На поточний ремонт доріг ми залучили наше комунальне підприємство «ЧЕЛУАШ», що спеціалізується на виконанні згаданих робіт. Проте, як виявилось, люди, які кілька місяців нічого не робили, справно отримуючи заробітну плату, нині відмовляються працювати. Адже, аби встигти наздогнати згаяний час, доводиться працювати у вихідні дні. Тому сьогодні я поставив питання про звільнення керівника КП «ЧЕЛУАШ», який відмовляється ремонтувати дороги у вихідні, – повідомив мер. 

Суттєвою перешкодою у вчасному ремонті доріг є відсутність проектів, тендерної документації, а також – не проведення цього року взагалі жодного тендеру на ремонту доріг. Тоді як цю роботу потрібно було виконати ще навесні.

– За законом від початку тендерних процедур до оголошення переможців потрібно не менше двох місяців. Отож, аби почати ремонтувати дороги у червні потрібно було провести тендери у, орієнтовно, березні цього року. Адже переможці тендерів, які відбулись наприкінці минулого року, через суттєве зростання палива, запчастин відмовились від виконання згаданих робіт. Нині ж у нас немає шансів почати роботи з ремонту доріг раніше ніж наприкінці серпня, – наголосив  міський голова.



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...