Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

На золотоніському «кільці» змінили умови руху



Для забезпечення комфортних і безпечних умов для учасників дорожнього руху Службою автомобільних доріг у Черкаській області та управлінням ДАІ розроблена нова схема організації дорожнього руху на ділянці автодороги Н-08 Бориспіль-Дніпропетровськ-Запоріжжя (км 120+590) поблизу м. Золотоноші. Відтепер рух транспорту здійснюється з напрямком головної дороги по колу.

Дорожники розповідають, на так званому золотоніському кільці, сходяться чотири дороги в напрямку Черкас, Золотоноші, Києва та Кременчуку, якими інтенсивно рухаються автомобілі.

- Лише в напрямку від обласного центру навантаження на автодорогу сягає більше десяти тисяч машин на добу, – розповідає заступник начальника відділу експлуатаційного утримання доріг Служби Руслан Гребенюк. – Коли вантажівки та фури зупинялися на кільці в години пік, аби пропустити машини з головної дороги, утворювалися корки. Для водіїв така ситуація була незручною та затримувала їх.

Після схвалення нової системи руху транспортних засобів, 19 червня на автошляху встановили 40 нових дорожніх знаків. Для інформування водіїв про зміни на під’їздах до розв’язки встановили 4 інформаційних панно. Крім того, в період запровадження новацій, працівники ДАІ тут працюватимуть у посиленому режимі та допомагатимуть роз’яснювати ситуацію.

Вартість виконаних робіт сягає 35-ти тис грн., - інформують у Службі автомобільних доріг в Черкаській області.



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...