Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

Черкащани зібрали та доправили 40 тонн продуктів жителям Сходу



Із Черкас до звільнених від російських терористів міст Донеччини і Луганщини відбули чотири вантажівки з гуманітарною допомогою; загальна вага вантажу - 40 тонн. Про це повідомляє прес-служба Черкаської ОДА 9 липня.
Зокрема, зазначено, що тонни овочів, борошна, круп, а також консерви, питну воду, солодощі, засоби гігієни й інші життєво необхідні речі черкащани зібрали фактично за добу.

"Ми зібрали найбільш необхідні, на нашу думку, речі, те, що має бути на столах у наших співвітчизників, – зауважив Голова Черкаської облдержадміністрації Юрій Ткаченко. – Це і картопля, хліб, м’ясо, молочні продукти й ковбасні вироби, засоби гігієни, ліки. А ще ми врахували потреби маленьких жителів сходу, тому тут наявні ще й іграшки, альбоми та олівці для дітей".

Очільник Черкаської ОДА запевняє, що подібний вантаж із продовольством на Схід відправляють уже не вперше й не востаннє. Досі допомагали військовим і правоохоронцям, – тим, хто брав участь у антитерористичній операції (АТО).

"Ми й у подальшому надаватимемо таку допомогу, – зауважив він. – Насправді черкащани достатньо організовані в цьому плані, швидко відгукуються й є прикладом для багатьох інших українців".

Як повідомили у Черкаської ОДА вантажівки з гуманітарною допомогою вирушили з міста у супроводі міліціонерів, бійців Служби порятунку, представників облдержадміністрації та громадських організацій.

5.ua



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...