Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

Четверо черкаських піротехніків вирушили в Донецьку область



Четверо черкаських піротехніків вирушили в Донецьку область. На звільненій від терористів території вони будуть брати участь у розмінуванні території та споруд Слов’янської теплоелектростанції.

Настанови перед виїздом саперам давав сам начальник Управління ДСНС у Черкаській області генерал-майор служби цивільного захисту Віктор Гвоздь:

– Сьогодні черкаська піротехнічна група вирушила до міста Миколаївки Донецької області. Там фахівці піротехнічного відділення аварійно-рятувального загону спеціального призначення, разом з колегами з Вінницької, Житомирської, Запорізької й Кіровоградської областей, розміновуватимуть Слов’янську ТЕС ПАТ «Донбасенерго». Наші хлопці мають значний досвід роботи зі знешкодження боєприпасів.

Так, вони розміновували територію після вибуху артилерійських складів у Новобогданівці (Запорізька область) та Лозовій (Харківська область). Торік буквально з подвір’я житлового будинку в центрі Черкас наші фахівці вивезли та знешкодили півтонну авіаційну бомбу. Тож, сподіваємось, що й у звільнених від терористів містах наші піротехніки працюватимуть так само професійно і злагоджено, – сказав пан Гвоздь.



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...