Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

Виплату з догляду за дитиною до трьох років припинено



У зв`язку з прийняттям Закону України «Про запобігання фінансової катастрофи та створення передумов для економічного зростання в Україні», який в частині соціальних виплат вступив у дію з 01.07.2014, у молодих мам виникло багато запитань щодо виплати допомоги з догляду за дитиною до трьох років. Про це «Нову Добу» поінформували в прес-службі Черкаської міської ради.

Завідувач інформаційно-консультативного сектору відділу соціальної допомоги управління соціального захисту населення Соснівського району департаменту соціальної політики Черкаської міської ради Світлана Уперенко роз’яснює:

– З першого липня цього року припинено виплату з догляду за дитиною до трьох років. Але якщо малюк є первістком у родині та народився до 30 червня 2014 року, то мамі виплачують на нього допомогу при народженні ПЕРШОЇ дитини. Ця виплата здійснюється до досягнення дитиною дворічного віку. Наступні 12 місяців цим матусям буде призначено допомогу до досягнення дитиною трирічного віку. Її розмір нині становить 130 гривень. Завдяки зазначеним виплатам час отримання допомог буде зараховано жінкам до їхнього страхового стажу.

novadoba.com.ua



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...