Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

На Полтавщині вимагають скасувати Сорочинський ярмарок через загрозу теракту



Жителі села Великі Сорочинці Миргородського району Полтавської області протестують проти проведення у серпні в їх селі традиційного Національного Сорочинського ярмарку.


Про це повідомила прес-служба міськвиконкому Миргорода. Як повідомили у прес-службі, на знак протесту люди готові перекрити дороги.


«Щороку фестиваль відвідували тисячі гостей з різних частин України, а також безліч зарубіжних гостей. А оскільки цього року їх безпеку гарантувати неможливо, жителі вважають недоцільним проводити масові гуляння. Більш того, вони готові навіть перекрити дороги. Сільський голова Великих Сорочинців Юрій Донченко стверджує, що громада налаштована рішуче «, - йдеться у повідомленні.


Громада Миргорода після наради прийняла звернення до президента і прем'єр-міністра з проханням переглянути нинішній календар фестивалів міжнародного і національного рівня, а також скасувати Сорочинський ярмарок-2014. Зазначимо, в липні правоохоронці та громадськість пропонували скасувати проведення Сорочинського ярмарку, оскільки є терористична загроза. Крім того, багато міліціонерів задіяні в АТО, у зв'язку з чим для забезпечення правопорядку необхідно буде залучати інші органи і структури.


Водночас організатори Сорочинського ярмарку наполягають на його проведенні, вважаючи, що таким чином Полтавщина покаже, що є острівцем спокою, стабільності і мирного життя.


Національний Сорочинський ярмарок, який традиційно відбувається в с. Великі Сорочинці Миргородського району (Полтавська обл.). У цьому році ярмарок запланований на 18-24 серпня, офіційне відкриття планується 18 серпня, об 11:00.


 Сорочинский Ярмарок смотреть фото


zaxid.net



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...