Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

Черкаський герб та прапор стануть національним рекордом!



24 серпня 2014 року Національний реєстр рекордів України приїде в Черкаси, щоб засвідчити рекордне синьо-жовте зображення Державного Гербу України та Прапору. Гігантські відбитки національних символів єднання в ці хвилини втілюють черкаські митці в центрі міста на фасаді ТРЦ «Любава».

Захід ініційований до 23-ї річниці з Дня Незалежності адміністрацією торгово-розважального комплексу за підтримки Черкаського обласного молодіжного ресурсного центру та молодого художника Олександра Яковенка. Подія має на меті підтримати патріотичний дух українців, а також поширити ідею єднання нації в тяжкій прийдешній ситуації.

Наразі проект Прапора та Герба претендує на національний рекорд України «Найбільше зображення прапора та герба на фасаді будинку».

Офіційне засвідчення рекорду «Національним реєстром рекордів України» відбудеться 24 серпня о 13:00 на парковці ТРЦ «Любава». Організатори запрошують всіх бажаючих приєднатися до цієї визначної події.

Відбудеться також офіційна презентація рекорду. Кульмінацією заходу стане запуск величезного Державного Прапору України з повітряних кульок 19:00 та частування святковим тортом.

rada.cherkasy.ua



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...