Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

ПриватБанк запустив «Оплату частинами» для купівель через Інтернет



Клієнти провідних українських інтернет-­магазинів тепер можуть купувати товари в розстрочку, оплачуючи на сайті тільки частину покупки.

ПриватБанк запустив революційну технологію он-лайн­кредитування «Оплата частинами», що дає можливість миттєво оформляти безпроцентну розстрочку просто на сайті продавця.

Як повідомили в банку, онлайн-­розстрочка доступна клієнтам більшості популярних інтернет-магазинів, таких, як Comfy, «Фокстрот», MOYO, «Aлло», «Цитрус». «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі ПриватБанку.

«Купувати товари в розстрочку через Інтернет тепер так само просто, як оплачувати пластиковою карткою – не потрібно жодних довідок, документів та узгоджень, оформлення кредиту забирає півхвилини, – говорить заступник голови правління ПриватБанку Роман Негинський. – З досвіду наших клієнтів наявність кредитного сервісу дозволить інтернет-магазинам збільшити товарообіг у 6 разів».

Щоб оформити розстрочку, покупцеві достатньо вибрати товар на сайті магазину, спосіб оплати «Оплата частинами» та зазначити реквізити своєї пластикової картки.

Після цього залишається підтвердити операцію за допомогою пароля, що надходить на мобільний телефон клієнта, отримати підтвердження банку про можливість видачі кредиту. За умови своєчасного внесення всіх платежів користування кредитом для покупця буде безкоштовним.

 

novadoba.com.ua



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...