Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

У Черкасах влаштували гаражний ярмарок на підтримку армії



Іграшки, книжки, картини, посуд, найрізноманітніші предмети побуту та багато інших речей можна придбати нині прямо на Соборній площі. Продають їх люди, яких навряд чи можна назвати професійними торгівцями: студенти, народні майстри, викладачі навчальних закладів тощо.

Причина, що спонукала черкащан взяти участь у акції, яку вже вдруге проводить Черкаський палац молоді проста – збирання коштів на підтримку української армії. Про це з місця події інформує власний кореспондент «Нової Доби».

– Це благодійний ярмарок, який влаштований Черкаським палацом молоді, – розповідає директор Палацу молоді Ірина Тітовська. – Його мета – допомогти нашим хлопцям, які збираються в зону АТО, тими посильними методами, якими ми можемо. Люди приносять якісь свої речі, до нас підключаються ВНЗ, громадські організації, приносять те, що вони можуть дати на продаж, і ми продаємо.

За словами організаторів ця акція в Черкасах проходить уже вдруге. Минулого разу вдалося зібрати понад 12 тис грн. За ці кошти вдалося екіпірувати одного черкаського снайпера. Виручку ж від нинішнього розпродажу планують віддати Центру допомоги армії, з яким в Палацу молоді налагоджено тісний зв’язок.

novadoba.com.ua



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...