Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

Загадкове отруєння 11 осіб у c. Хрещатик



Вранці, 1 жовтня до районної лікарні Черкаського району у селі Мошни, з ознаками отруєння звернулись кілька людей. Згодом з аналогічними симптомами за медичною допомогою до лікарні звернулися ще кілька потерпілих. На вечір кількість звернень із симптоматикою отруєння сягнула 11-ти. Усі потерпілі були мешканцями села Хрещатик, в якому проживає 320 людей.
Після первинного огляду та першої медичної допомоги всі потерпілі з попереднім діагнозом: отруєння невідомою речовиною були терміново госпіталізовані до Черкаської центральної районної лікарні в селі Червона Слобода. В цьому медичному закладі їм було проведено інтенсивну протиотруйну терапію.

Про це «Новій Добі» стало відомо від Костянтина Проценка, поічника начальника управління ДСНС Укарїни в черкаській області.

Станом на ранок 2 жовтня стан здоров’я потерпілих медики оцінюють як задовільний.

Причина отруєння встановлюється. Однією із з версій також розглядається отруєння пестицидами, адже останнім часом збільшилась кількість сільськогосподарських підприємств, які використовують спеціальні хімічні препарати десеканти для прискорення дозрівання кукурудзи, які розпиляються над площею посівів із залученням малої авіації.

novadoba.com.ua



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...