Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

Радуцький показав Одаричу як треба працювати
:: Новости Черкассы :: Новини Черкаси ::



На вчорашній сесії міської ради депутатам вдалося розглянути левову частину галузевих та земельних питань. Засідання сесії вів секретар міської ради Олександр Радуцький, міський голова зараз перебуває на лікарняному.

Ці питання стосувалися надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок; розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості); передачі земельних ділянок безоплатно у власність; надання земельних ділянок в оренду та поновлення договорів оренди земельної ділянки тощо.

Депутати проголосували за більшість із зазначених питань і лише кілька повернули на доопрацювання, або не підтримали. При розгляді галузевих питань депутати схвалили проекти рішень, що стосувалися внесення змін до статутів низки комунальних підприємств Черкаської міської ради: «Міськсвітла»; Служби утримання будинків «Митниця», «Черкасиводоканал» та Черкаського міського будинку культури ім. Івана Кулика. Депутати схвалили внесення змін до рішення міської ради від 03.04.2014 №4-590 “Про затвердження Програми соціально-економічного і культурного розвитку міста Черкаси на 2014 рік”. Вони також надали згоду на безоплатну передачу підприємствам, організаціям, фізичним особам виробів військового призначення для добровольців, які відправляються в зону АТО з метою забезпечення їхнього захисту, життя і здоров’я. Передача виробів військового призначення здійснюватиметься комісією, що утворюється виконавчим комітетом Черкаської міської ради окремо по кожному департаменту. Зняття з бухгалтерського обліку зазначених виробів здійснюватиметься на підставі затверджених виконавчим комітетом Черкаської міської ради актів прийому-передачі. Було підтримано і низку інших галузевих питань. Зокрема, депутати підтримали клопотання комунального закладу «Регіональний центр з фізичної культури і спорту інвалідів «ІНВАСПОРТ» Черкаської обласної ради» та вирішили присвоїти звання «Почесний громадянин міста Черкаси» Антону Скачкову. Антон Олександрович – багаторазовий чемпіон та рекордсмен Світу та Європи, дворазовий чемпіон та дворазовий срібний призер Параолімпійських ігор, Заслужений майстер спорту України. Присвоєння вищезазначеного звання передбачає також виплату пожиттєвої щомісячної грошової винагороди у розмірі однієї мінімальної заробітної плати.

Депутати також прийняли рішення про організацію об’єкта природно-заповідного фонду місцевого значення на території скверу на площі 700-річчя міста. - Вдячний депутатам за сьогоднішню конструктивну роботу! Під час сесії ми розглянули три блоки земельних питань та два - галузевих.

Ухвалили 174 рішення, розглянувши більше 200 питань. Це рекордні показники сесійного засідання. Нарешті сотні сімей дочекалися приватизації житла, підприємці оформлять договори оренди, які поповнять міський бюджет. Крім того, ухвалене рішення щодо якнайшвидшої допомоги військовим на суму 1,6 млн грн.

Сподіваюся, Сергій Одарич побачив, як плідно можна працювати, - поділився результатами роботи Олександр Радуцький у Фейсбук.

Джерело



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...