Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

Знахабнілі зловмисники масово викрадають люки в місті



У Черкасах почався "бум" викрадення кришок оглядових колодязів на водопровідних та каналізаційних мережах міста. Лише за минулу добу було викрадено 15 кришок, з них 7 – біля одного й того ж будинку по вул. Небесної Сотні (колишня вул. Леніна) у центрі міста. Водоканалівці занепокоєні: таких масових крадіжок ще не було.

– Крадіжка люків та кришок вже давно є однією з актуальних проблем для нашого міста, – зауважує директор "Водоканалу" Сергій Овчаренко. – Щойно дізнавшись про злочин, наша диспетчерська служба подає відношення до слідчих органів про факт крадіжки, а ті, своєю чергою, розпочинають пошук. Тому дуже важливо, щоб жителі міста і власники пунктів прийому брухту зокрема співпрацювали разом із нами і повідомляли про такі випадки.

У цеху мереж водопостачання та водовідведення зазначають, що відкритий колодязь глибиною до 8 метрів – це потенційна загроза для життя та здоров’я жителів міста, особливо для дітей. Значна частина колодязів знаходиться на проїжджій частині, їх відсутність може призвести до аварій на дорозі.

Водночас, водоканалівці, виявивши відкритий люк, оперативно вживають заходи щодо усунення такої небезпеки – встановлюють тимчасові люки.

КП "Черкасиводоканал" просить жителів міста звертати увагу на підозрілих осіб й повідомляти у відповідні структури про випадки викрадення люків (правоохоронні органи 102, чи диспетчеру "Водоканалу" 37-35-33), адже зловмисники своїми діями несуть реальну загрозу життю черкасців та завдають значних збитків комунальному підприємству.

КП "Черкасиводоканал"



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...