Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

Майно та рахунки «Дирекції парків» арештували



Тиждень тому арештували майно, а позавчора – банківські рахунки «Дирекції парків» через тяжкий фінансовий стан. Борги КП перевищили 600 тисяч гривень. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив чинний очільник комунального підприємства Микола Бондаренко.

– Ця подія підштовхнула мене зафіксувати стан комунального підприємства, яке я очолив 29.11.2014 року. Впевнений в тому, що так чи інакше все одно потім будуть порівнювати час мого керівництва та попереднього директора, так буде легше побачити зміни, – написав Бондаренко.

За словами керівника, борг за електрику становить 158 тисяч грн. За придбаний дитмайданчик для Ювілейного парку ще Радуцьким не розрахувалися. Через це підприємство програло суд.
Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській міській раді.

Також Бондаренко розповів, що за попереднього керівника Люди працювали по 4 дні на тиждень для економії фонду заробітної плати. Кількість заходів за останні 2 роки скоротилася двічі. У 2012 році відбулося 20 фестивалів, у 2014 – лише 10.

– Політична ситуація складається таким чином, що попередній директор, будучи секретарем міської ради, під час необхідних для підприємства рішень виконкому чи ради утримується або виступає проти. На сесії міської ради виступив проти перерозподілу коштів за моєю пропозицією і зірвав рішення. На виконкомі виступав проти додаткового фінансування на заробітну плату та не голосував за винесення фінплану на розгляд виконкому, – скаржиться Бондаренко.

За його словами, підприємство входить в «непарковий» період. Тому надходжень майже немає. Окрім того, останнім часом активізували свої дії вандали.

– За останні 1,5 місяці зафіксовано майже десяток актів вандалізму. Розбиті вазони, погнуті урни, зламаний місток, розбите освітлення, вкрадені люки, відламані шлагбауми далеко не повний список, – пише очільник КП.

 novadoba.com.ua



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...