Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

Автомобільні змагання для жінок до 8 березня «Жіночі старти»



До 8 березня Автомобільний клуб «Черкаси» приготував для черкащанок незвичний сюрприз, який подарує кожній жінці хороший настрій, море емоцій та нереальний драйв. «Жіночі старти» – це те, що не забудеться ніколи. - 8 березня ми запрошуємо всіх жінок на «Аероринг».

Спеціально до Міжнародного жіночого дня ми підготували автомобільні змагання виключно для прекрасної половини людства, – розповідає керівники АК «Черкаси» Андрій Яроменко. – Часто жінки просто не пам’ятають, як проводили, скажімо, минулорічне 8 березня.

Тому ми й поставили собі за мету організувати «Жіночі старти», адже таке драйвове та швидкісне проведення свята точно ще довго не забудеться. Тим паче, зі свого боку цього дня ми гарантуємо не тільки змагання, а ще й чимало подарунків та приємних несподіванок.

Організатори зазначають, що «Жіночі старти» – це змагання на яких кожна жінка відчує себе вправним водієм та навіть зможе втерти носа чоловікам-водіям. До змагань запрошуються всі черкащанки, які мають водійські посвідчення та автівки.

Андрій Яроменко привідкриває секрет програми: - Це будуть проїзди змійками, паркування та багато інших сюрпризів 8 березня чекаємо всіх жінок на території «Аерорингу» (територія аеропорту, заїзд від автостанції). Участь безкоштовна.

 Реєстрація учасниць із 11:00 до 12:00. Початок «Жіночих стартів» – о 12:30, нагородження – о 14:30



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...