Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

Прокурору житло, - народу закон



На засіданні ХІХ сесії VI скликання Канівської міської ради від 26.02.2015 року депутатами було прийняте рішення про надання коштів в сумі двісті тисяч гривень, для придбання службового житла заступнику прокурора Канівської міжрайонної прокуратури Радченку Юрію Васильовичу.
За дане рішення проголосувало 26 депутатів, проти 0, утримались 10.

Ці кошти повинні бути виділені з бюджету розвитку, саме з цього бюджету ремонтуються дороги в Каневі, освітлюються вулиці, придбавається житло для пільговиків які стоять на обліку в міськвиконкомі. Отже виходячи з вищезгаданого рішення сесії, в Каневі всі вулиці заасфальтовані, освітлені і всі позачергові та першочергові пільговики забезпечені житлом.

Ми маємо беззаперечні свідчення про те, що під час судових засідань у Канівському міськрайонному суді в січні 2014 року, на яких були винесені заздалегідь підготовлені суддями упереджені неправочинні рішення проти Черкаських автомайданівців та ув’язнювались активісти Революції гідності, заступник прокурора Радченко Ю.В., офіційно підтримував обвинувачення проти автомайданівців, своєю безпосередньою участю сприяв протизаконному винесенні рішення суду та ув’язнення безневинних громадян України.

В той час коли держава активно проводить дії по очищенню всіх гілок влади від злочинних чиновників попереднього диктаторського режиму та проводить їх люстрацію, канівські депутати за поданням чиновників виконавчого комітету щедрою рукою роздають кошти на придбання квартири прокурору, який підпадає під дію закону про люстрацію.

Таким чином рішення Канівської міської ради по даному питанню має суперечливий характер та іде в розріз політики Президента і держави, що призводить лише до зайвої напруги в суспільстві і сприяє недовірі до органів влади.

Рада громадської організації ГО «МАЙДАН»

kaniv.net



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...