Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

Сервіс «Пульс» захищає платників від неправомірних дій фіскалів



Інтерактивний сервіс “Пульс” було запроваджено ДФС України як такий, що дає змогу платнику повідомляти про неправомірні вчинки або бездіяльність співробітників будь-якого територіального органу відомства.

- За січень – березень 2015 року на номер сервісу надійшло 6 звернень від жителів м. Черкаси, з яких 2 стосувались проблемних питань під час відправлення електронної звітності, 3 — роботи ДПІ у м. Черкасах, 1 — роботи Центру обслуговування платників податків, — повідомив в. о. начальника Державної податкової інспекції у м. Черкасах Максим Криштопа.

Громадяни отримують відповіді на поставлені питання протягом 1-3 днів, в окремих випадках цей термін може бути продовжено до 15 днів.

- Всі звернення, надіслані черкасцями до сервісу “Пульс”, були розглянуті своєчасно, а кожен із заявників отримав інформацію про результати опрацювання його звернення, — наголосив Максим Криштопа.

ДПІ у м. Черкасах нагадує, що поскаржитись на неправомірні дії або бездіяльність працівників територіальних органів ДФС України, оперативно вирішити суперечливі запитання, які виникають у сфері адміністрування податків та під час здійснення митного контролю та митного оформлення можна цілодобово за телефоном (044) 284-00-07.

ДПІ у м. Черкасах



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...