Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

До Умані приїхали 22 тисячі паломників



Зведений загін УДСНС в місті Умань продовжує виконувати завдання щодо забезпечення безпеки прочан, які прибувають до Умані для святкування 5776 іудейського Нового року. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба Управління ДСНС України у Черкаській області.

Станом на 11 вересня до Умані прибуло вже 22 396 осіб з 19 країн світу.

За безпекою паломників пильнують 90 рятувальників, на озброєнні яких знаходиться 16 одиниць пожежно-рятувальної техніки. У місцях відправлення релігійних обрядів та масового перебування паломників встановлено 3 спеціальних стаціонарних пости, а також розроблено 2 спеціальних піших маршрути, на яких постійно чергують патрулі, сформовані з правоохоронців та рятувальників.

Для забезпечення безпеки дорожнього руху в місті буде обмежено рух по вулицях Визволителів, Шкільній, Садовій, Челюскінців, Пушкіна, Бєлінського, Тургенєва, Софії Перовської, Кулика, провулках Островського, Бєлінського і Толстого.

Вхід до району найбільшого скупчення прочан-хасидів перекрито сімома контрольно-пропускними пунктами. Діють кілька видів перепусток: для місцевих жителів, підприємців та гостей.

Нагадаємо, свято Рош-га-Шана хасиди зустрічатимуть в ніч з 13 на 14 вересня. Щорічні культові заходи з нагоди святкування днів Рош-Га-Шана проходитимуть на могилі цадика Нахмана та у приміщенні місцевої синагоги.

novadoba.com.ua



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...