Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

Актори черкаського театру анонсують концерт-презентацію благодійного фонду (анонс)



Актори черкаського театру анонсують концерт-презентацію благодійного фонду, який збиратиме гроші для відновлення театру 4 жовтня на театральній площі о 17:30.

– Ми кричимо про допомогу до усіх митців міста й України, до усіх небайдужих черкасців. Як зникали культурні заклади міста, так можемо зникнути і ми. Ми просимо не дати нам загинути.

Ми щотижня будемо заявляти про себе і боротися за життя нашого театру, поки не побачимо коштів на ремонт. Досі не проведено ніяких робіт, навіть не демонтували пошкодження, завдані театру пожежею, хоча пройшло два місяці. Це все донищить сніг, холод і вітри, якщо не почати ремонт. Ми вимагаємо проекту реконструкції театру. Перебуваючи в театрі ми не знаємо, в яких приміщеннях нам взагалі можна перебувати, чи це безпечно, – говорить Наталія Ридванецька, працівник театру.

Актори обіцяють, що на відкритті фонду розкажуть про його цілі, але розуміють, що з огляду на стан у країні одразу багато не зберуть, тому нині фінансово повністю залежні від влади.

У події візьмуть участь «Печворк», «Спів братів», «Ефект метелика», «Барви», також очікується шоу від Максима Оробця, шоу «Джайри» та перфоманси й виступи від акторів театру.

– Запрошуємо усіх творчих особистостей міста до участі в цьому концерті, – зазначає актор Олександр Гуменний.

Джерело



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...