Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

У центрі Черкас рекламний щит упав на людей (доповнено)



У неділю, 6 грудня близько 10-ї ранку на перехресті вулиць Смілянської та Гоголя, біля центрального ринку на людей упав рекламний щит. За словами свідків, наразі на місці події працюють шість карет швидкої допомоги та бригада рятувальників.

Двох постраждалих вже госпіталізувала "швидка", ще кількох людей оглядають медики на місці події.

 

vikka.ua

 

Рекламний щит, розташований на перехресті вулиць Гоголя-Смілянська, який сьогодні впав на людей, належить фірмі ПП “Вересень+”.

До цього власником рекламної площини було ТОВ “СВК-Медіа груп”. Обидві фірми належать колишньому депутату Черкаської міської ради від партії "УДАР" Сергію Кудактіну.

Як повідомив у коментарі кореспонденту видання "Інфоміст" начальник відділу реклами та дизайну міського середовища Черкаської міськради Андрій Поліщук, дозволів на розміщення зовнішньої реклами фірми не мали.

– Свого часу на цьому місці стояв простий біг-борд, але в гонитві за грошима власник на старій опорі розмістив призматрон. За законом відповідальність за технічний стан, а у разі завдання шкоди третім особам, ще й за це – несе власник рекламного засобу.

Крім того, за шкоду здоров’ю людям передбачена кримінальна відповідальність, – зазначив Андрій Поліщук. Також він додав, що кілька років тому виконавчий комітет ухвалив рішення про демонтування вказаного рекламного щита, втім цього так і не було зроблено.

– Конструкції, що роками стоять без дозволів та плати (фактичний борг до бюджету близько 6 млн грн), у жахливому технічному стані. Я особисто давно з острахом ходив біля конструкцій ПП “Вересень+”.

На жаль, до позиції відділу реклами та дизайну міського середовища особливо не дослуховувались, – додав Андрій Поліщук.

Загалом від інциденту постраждало восьмеро людей, серед них – двоє дітей. До третьої міської лікарні госпіталізували людей із переломами та забоєм грудної клітини.

Р.S.

В тему публикации: 

4 декабря в новостной колонке портала http://elit.ck.ua был опубликован  материал  "Последуют ли Черкассы примеру Киева?" в котором как раз идет речь о целесообразности размещения рекламных конструкций на улицах города.

Черкасщане могут высказать свое отношение к размещению рекламных конструкций на улицах города Черкассы, отдав свой голос за один из вариантов опроса-голосования.

Предлагаемые варианты ответов на опрос: 

- Запретить размещение всех типов рекламных конструкций на центральных улицах города, демонтировать уже имеющиеся

- Запретить размещение биллбордов на центральных улицах города, демонтировать уже имеющиеся

- Запретить размещение биллбордов и сити-лайтов на центральных улицах города, демонтировать уже имеющиеся

- Запретить размещение биллбордов, сити-лайтов, троллов (перетяжек) на центральных улицах города, демонтировать уже имеющиеся

- Разрешить размещение штендеров (тротуарок) на тротуарах центральных улиц города, в местах, которые не мешают свободному движению пешеходов

- Разрешить размещение всех типов рекламных конструкций на центральных улицах города

Проголосовать за Ваше отношение к рекламным конструкциям на центральных улицах города Черкассы можно здесь

 Следить за результатами голосования черкасщан по данному опросу можно здесь



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...