Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

Черкащанка, виходячи вночі з бару, упала в неогороджену яму



За фактом отримання тілесних ушкоджень черкащанки в результаті падіння в неогороджене провалля біля одного з розважальних закладів у центральному районі міста Черкаським відділом поліції Головного управління Національної поліції України в Черкаській області внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 367 (службова недбалість) Кримінального кодексу України, процесуальне керівництво у якому здійснюється Черкаською місцевою прокуратурою. Про це «Новій Добі» повідомили у прокуратурі Черкаської області.

Установлено, що 07.12.2015 жителька м. Черкаси в нічний час, виходячи з бару, що розташований по вул. Хрещатик в м. Черкаси, пройшовши близько 2 метрів, впала в неогороджену яму, від чого отримала тілесні ушкодження.

На цей час розслідування триває, вживаються заходи, спрямовані на всебічне, повне і неупереджене дослідження всіх обставин справи, зокрема допит свідків події та встановлення осіб, у віданні яких перебуває аварійна ділянка міста.

По завершенню досудового розслідування прокуратурою буде прийнято остаточне рішення в межах чинного законодавства.



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...