Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

Як черкащани "гучно" Новий рік відгуляли (ВІДЕО)



Харчове отруєння, політ з 5-го поверху, нетверезі водії та надзвичайні купання. А ще – машина з ялинкою на даху. Так черкасці "весело" святкували новорічну ніч. Побільшало роботи і в травмпункті. Чим ще запам’яталися перші дні 2016-го - дізнавалась Яна Федоровська.

Найбільше новорічна ніч для черкасців запам’ятається святковим ялинкомобілем. Центральними вулицями міста кружляла машина зі святковим деревом на даху. Поруч із нею - прив'язана колонка, звідки лунала гучна музика. На святкові вихідні містяни розважалися теж креативно. Цей черкасець влаштував швидкісні льодові катання на санках.

А ось цим автівкам пощастило менше. Їх водії вирішили перевірити лід на міцність та заїхали на своїх чотириколісних вагою у кілька тонн на замерзлий Дніпро. Та лід виявився недостатньо товстим, під кригу провалився "Нісан", за ним – "Жигулі" та "Мітсубіші", повідомляють у прес-службі рятувальників. Услід за останнім пірнув і тритонний трактор, який намагався витягти легковик із льодяного полону. Менш активно працювали на свята правоохоронці. У них, радіють, початок року виявився на диво спокійним.

Дмитро Грищенко, керівник СК ГУНП в Черкаській області: "Виявлено двох водіїв, які керували машинами у стані алкогольному сп’янінні. Також сталось три ДТП. В яких одна особа загинула, дві отримали травми. Також мало місце викрадення автівки. Особа залишила автомобіль пішла в магазин, вийшла, його вже не було. Його було знайдено, повернуто власнику"

А от в травмпункті роботи додалось чи не вполовину більше. Медики уточнюють, і через погодні зміни, і через любителів хмільного. В середньому за добу лікарі обслуговують з півсотні пацієнтів. Люди приходять з забоями, перебитими кінцівками та травмами голови. Були і такі, які новорічну ніч зустрічали на лікарняному ліжку.

Віталій Григор’єв, завідуючий травмпункту ЧМЛ № 3: "Травми при відкриванні пляшок, кримінальні травми, побиті голови, зашивання ран на обличчі – їх більше реально. Є в нас важка травма в реанімації, падіння з 5-го поверху. Хтось святкує, хтось покінчує життя самогубством. Є таке"

Тяжких хворих у лікарні менше десятка, каже головний лікар Третьої міської. Кілька пацієнтів зараз лежить з отруєнням після новорічного столу. Один опинився через неякісні гриби, інші – через алкоголь.

Олександр Федорук, головний лікар ЧМЛ № 3: "Вживання спиртних напоїв. Вони були у коматозному стані, це як правило молоді люди, надана допомога і всі вони у задовільному стані"

Порівняно з минулими роками черкасці провели новорічні свята менш травматично, проте не менш весело.

vikka.ua



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...