Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

В області попереджено спробу незаконного внесення відомостей у реєстраційні дані платника



Днями завдяки співпраці працівників фіскальної служби Черкаської області, державних реєстраторів обласного управління юстиції з платниками упереджено спробу внесення недостовірної інформації до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань (ЄДР) про зміну засновника приватного підприємства Уманського району. Про це «Нова Доба» дізналася в ГУ ДФС у Черкаській області.

Недостовірні дані про засновника вніс державний реєстратор з м. Києва. Фактичний засновник приватного підприємства спростував факт звернення до реєстратора та внесення вказаних змін до реєстраційних даних. 

Це вже друга з початку року спроба внесення змін до реєстраційних даних платника. Раніше недостовірну інформацію про зміну засновників та адреси товариства Черкаської області вніс до ЄДР київський приватний нотаріус. Про вчинені незаконні дії черкаський платник дізнався від працівників районної державної податкової інспекції, які поцікавились про причини переходу крупного платника району на облік в інспекцію іншої області. Після звернення товариства до місцевого управління юстиції, достовірна інформація про підприємство була поновлена у відповідному реєстрі та облікові дані приведені у відповідність.

ГУ ДФС у Черкаській області попереджає керівників підприємств та приватних підприємців про можливі випадки зловживань при внесенні змін до реєстраційних даних, а також використання змінених норм Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань» для різного роду шахрайства. Просимо бути пильними і зваженими, та з розумінням ставитись до звернень державних податкових інспекцій з проханням підтвердити реєстраційні та облікові дані юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань.



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...