Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

В Пенсійному фонді Черкащини стане на 7 управлінь менше



Кількість управлінь Пенсійного фонду в районах та містах Черкаської області зменшиться з 22 до 15. При цьому погіршення якості обслуговування пенсіонерів, застрахованих осіб і страхувальників не буде, обіцяють керівники установи.

В області створять три об’єднані управління: Звенигородське, до якого увійдуть управління ПФУ в Звенигородському, Лисянському, Катеринопільському районах та місті Ватутіне; Уманське, до якого увійдуть управління ПФУ в Маньківському, Монастирищенському, Христинівському районах, місті Умані та Уманському районі; Чигиринське, до якого увійдуть управління ПФУ в Чигиринському та Кам’янському районах.

Замість управлінь у Лисянці, Катеринополі, Ватутіному, Маньківці, Монастирищі, Христинівці, Кам’янці працюватимуть структурні підрозділи, які облсуговуватимуть громадян.

“Об’єднання дасть змогу скоротити саме керівний апарат, централізувати функції кадрової та бухгалтерської служб. У підрозділах Фонду і далі працюватимуть спеціалісти з обслуговування громадян, призначення, перерахунку та виплати пенсій тощо” — обіцяє начальник головного управління Фонду в області Світлана Зінник.

novamolod.info


 



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...