Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

У підприємства «ЧЕЛУАШ» знайшли 227 печаток, зокрема, міністерств і податківців



Проведений наприкінці минулого тижня обшук на комунальному підприємстві «Челуаш» приніс ще чимало дійсно «цікавих» знахідок. Про це «Новій Добі» повідомив Владислав Пустовар, т.в.о. начальника ГУНП в Черкаській області.

Обшук проводився по кримінальному провадженню, відкритому за фактом привласнення державних коштів службовими особами комунального підприємства, яке розслідується слідчими слідчого управління Нацполіції в Черкаській області.

Під час обшуку в одному з приміщень підприємства, яке за твердженням керівництва здавалось в оренду, оперативники управління захисту економіки виявили стоси установчих документів на різні ТОВ та ПП з різними напрямками діяльності, копії паспортних даних громадян та 227 печаток, серед яких: печатки Міністерства внутрішніх справ України, Головного управління юстиції в м. Києві, реєстраційної служби Головного управління юстиції у м. Києві, Державної податкової інспекції м. Черкаси, печатка гербова паспорта України, печатка філії комерційного банку, печатки приватних нотаріусів, органів самоорганізації населення, громадських організацій, страхових компаній та кліше з підписами.

Уся документація та печатки вилучені та долучені до матеріалів слідства, призначено ряд експертиз. Правоохоронці встановлюють, коли та яким чином виявлена документація та печатки потрапили на територію підприємства, кому вони належать та яке відношення до них мають службові особи підприємства.



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...